Privacy en Cookies

Alle informatie over de omgang met de privacy van klanten en het gebruik van cookies op deze website, zoals De Huisdierfotograaf die toepast, kan u hieronder vinden.

Art1. Privacy

De Huisdierfotograaf is fotografe Karen Ketels, die werkt onder de handelsnaam De Huisdierfotograaf; een deelproject van PolyArtes Bv.

PolyArtes Bv heeft haar maatschappelijke zetel op Korsele 1 - 9667 Horebeke en werkt onder het ondernemingsnummer BE0837.648.151.

 

De Huisdierfotograaf volgt de Belgische wet van 8/12/1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens van klanten, en de 'General Data Protection Regulation' (GDPR van 25/05/2018).

 

Indien u verdere info wenst, of vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, dan kan u steeds terecht bij de fotografe via onderstaand formulier. U kan ook rechtstreeks mailen naar info@dehuisdierfotograaf.be of bellen naar 055/309.809.

 

Succesvol verzonden. Bedankt!Fout bij verzenden. Gelieve opnieuw te proberen.

a) Verwerkingsdoeleinden en overdracht aan derden

  • De Huisdierfotograaf verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van haar klanten.
  • Persoonsgegevens zijn alle info over een persoon, waardoor deze direct of indirect identificeerbaar is. (Bv. naam, adres, mailadres en telefoonnummer)
  • Deze gegevens zijn noodzakelijk voor een goed werkend klantenbeheer en de correcte opvolging van bestellingen. Dit gaat bijvoorbeeld over klantenadministratie, facturatie, het opvolgen en uitvoeren van bestellingen en leveringen, en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame.
  • De Huisdierfotograaf deelt geen gegevens met anderen.

b) Rechtsgronden van de verwerking

  • De Huisdierfotograaf verwerkt gegevens op basis van artikel 6.1.a (toestemming) en 6.1.b (noodzakelijkheid voor de uitvoering van een overeenkomst). Dit gebeurt volledig zoals voorzien in de GDPR. (ook wel AVG = Algemene Verordening Gegevensbescherming)
  • Wanneer de verwerking van de persoonsgegevens verloopt op basis van 6.1.a. (toestemming), heeft de klant steeds het recht om terug te komen op de gegeven toestemming.

c) Bewaartermijn en beveiliging

  • De Huisdierfotograaf bewaart persoonsgegevens voor klantenbeheer, gedurende de termijn die nodig is om aan de wettelijke vereisten te voldoen. (bv. op het gebied van boekhouding)
  • De fotografe bewaart de in opdracht gemaakte beelden van de klant, tot aan haar pensioen. Zo heeft de klant gedurende de loopbaan van de fotografe altijd de mogelijkheid om nabestellingen te doen. Vooraleer de bestanden vernietigd zullen worden, krijgt de klant de extra mogelijkheid tot een laatste bestelling.
  • De verwerkte gegevens worden zo veel mogelijk beveiligd tegen ongeoorloofde verwerking en onopzettelijk verlies.

d) Recht op informatie, inzage, correctie, verwijdering, beperking, overdraagbaarheid, verzet aangaande de persoonsgegevens

  • Als klant heeft u steeds gratis recht om uw persoonsgegevens in te kijken. Zo kan u ze laten verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken, en bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6.1.f. van de AVG.
  • Verder heeft u als klant het recht om een kopie van uw persoonsgegevens, in digitale vorm op te vragen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
  • Voor het inkijken van uw persoonsgegevens, of het aanvragen van een kopie, kan u mailen naar info@dehuisdierfotograaf.be. U kan deze ook per brief opvragen, gericht aan De Huisdierfotograaf - Korsele 1 - 9667 Horebeke

e) Direct marketing

  • De verwerking voor directe marketingdoeleinden gebeurt enkel indien u als klant hiervoor uitdrukkelijk uw akkoord heeft gegeven, en kan steeds gratis worden herroepen.

f) Klachten

  • De Klant heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer. U kan hen bereiken op Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be
Puppyportret van een witte golden retriever door De Huisdierfotograaf
Zwart-wit-portret van een zwarte labrador door De Huisdierfotograaf

Art2. Cookies

  • De Huisdierfotograaf maakt gebruik van cookies op haar website. Cookies zijn kleine informatiebestanden die op uw computer worden geïnstalleerd wanneer u een website bezoekt.
  • Cookies van De Huisdierfotograaf kunnen door de server van deze website, maar ook door servers van derden, waarmee deze site al dan niet verbonden is, op uw computer worden geplaatst. (Bv. Google Analytics; een plugin waarmee De Huisdierfotograaf statistieken krijgt over het aantal bezoekers op de website, bezochte pagina's ed. Deze statistieken zijn volledig anoniem en De Huisdierfotograaf deelt deze verder met niemand)
  • Cookies dienen om de surfervaring van de klant aangenamer te maken, maar zorgen er ook voor dat er verbeteringen aan de website kunnen worden aangebracht.
  • Wie gebruikt maakt van de website van De Huisdierfotograaf, gaat akkoord met het gebruik van cookies.
  • Als u de cookies van deze site graag uitschakelt, kan u dat eenvoudig door uw browserinstellingen aan te passen. Hou er in dat geval wel rekening mee, dat sommige functies op de website dan mogelijk trager of niet helemaal optimaal zullen werken.
De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

RPR = Oudenaarde

PORTRETTEN EN PASFOTO'S OP AFSPRAAK

Di-Vrij = overdag en 's avonds

Zaterdag = voor- en namiddag

Recentste update site: januari 2021

© 2018-2021

De Huisdierfotograaf
5.0
Based on 6 reviews
aangedreven door Facebook
Kaat Neckermann
Kaat Neckermann
2020-12-25T12:13:14+0000
Zalige fotografe en super leuke ervaring! Een echte aanrader! Karen is een... super lieve, spontane en toffe vrouw, zowel hondjes als baasjes voelden zich direct op hun gemak 😊 Karen stelde zelf een prachtige locatie voor, waar we dan ook zeer aangenaam begeleid werden tijdens de fotoshoot. Het resultaat nadien was dan ook fantastisch! We weten in ieder geval aan welk adres we moeten zijn de volgende keer 😀 Heel erg bedankt Karen! 😘lees meer
Jolien De Saedeleer
Jolien De Saedeleer
2020-12-16T17:30:11+0000
Dankzij de Flair-bon kwam ik bij Karen terecht voor een shoot met onze... jonge speelse labrador Charlie. Een zeer sympathieke dame die weet waarmee ze bezig is. Geen enkele vraag is haar te veel. Vooraf een duidelijke brochure met de uitleg van wat we mochten verwachten bij de shoot. Alsook met tips van wat we best wel of niet aandeden qua kledij. Karen was tijdens de shoot heel geduldig en wist duidelijk hoe ze met Charlie moest omgaan. Achteraf kregen we tijdens een viewing het resultaat te zien. En dat mocht er zeker zijn! Charlie werd geportretteerd zoals hij echt is en dat is voor ons belangrijk. Zelf kregen we door de Flair-actie een zelfgekozen uitvergrote foto cadeau. Wij opteerden ook voor een paar afdrukken om cadeau te doen. Ook hier kregen wij uitleg over een bijpassende omkadering. Ik had aangegeven dat we kerstkaarten wensten en Karen had al een paar geslaagde voorbeelden uitgewerkt. Op basis van een paar opmerkingen werd het voor ons echt af! Mooie foto’s op goed kwaliteitsvolle kaarten. We bestelden ook een album en naar dat resultaat kijken we ontzettend uit. Samengevat: Karen is een fotografe met een hart voor dieren en een passie voor het vak!lees meer
Céline Booten
Céline Booten
2020-12-10T13:46:43+0000
Geweldige fotograaf! Ik ging vorig jaar voor het eerst bij Karen langs... voor de uitnodigingen van mijn 30ste verjaardag. Ik mailde wat ideeën door en toen ik bij haar in de fotostudio langsging had ze deze al goed bekeken en hield ze er ook rekening mee. Ze gaf er haar eigen 'Karenmagic' aan en het resultaat was echt top! Ik heb zoveel leuke reacties gekregen en staan bij sommige mensen nog uit. Ook voor mijn diertjes was ze zo enorm geduldig en vriendelijk. Deze zomer boekte ik opnieuw een fotoshoot bij haar en weeral was dat een fantastische ervaring en leverde prachtige foto's. Dankjewel Karen!lees meer
Melissa Reynvoet
Melissa Reynvoet
2020-12-07T19:35:10+0000
Mijn border collie werd onlangs 1 jaar oud en ik zocht een fotograaf die... specifiek ervaring had met honden. Zo kwam ik bij Karen terecht! Ze luistert naar de wensen van de klant, zo wou ik graag een shoot in de natuur. Ik was zeer tevreden van hoe Karen omgaat met mijn hond, ze voelde mijn hondje perfect aan en dat zie ik aan de prachtige foto's! Wat ik persoonlijk leuk vond, is dat ik als baasje me weinig zorgde hoefde te maken over hoe mijn hondje zat of lag, Karen paste zich aan! Nadien kreeg ik ook correct advies omtrent welke foto het beste op een canvas zou passen! Ik ben alvast zeer tevreden van de prachtige foto's! Bedankt!!!lees meer
Geert Ameye
Geert Ameye
2020-10-31T15:58:42+0000
Prachtig werk. High level professionalism..!
Daphne De Paermentier
Daphne De Paermentier
2020-10-18T11:37:08+0000
Een echte aanrader! karen is een vriendelijke, warme, toffe dame, met een... groot hart voor dieren! zowel wij als onze viervoeter hebben er van genoten! & nu is het (on)geduldig afwachten naar de foto´s 🙈lees meer
Annelies Paqué
Annelies Paqué
2020-10-15T13:09:23+0000
Een echte aanrader! Ik liet mijn twee honden Kiara en Roefel... fotograferen, het was een onvergetelijke dag! Karen is iemand met een hart voor dieren, van haar passie haar beroep heeft gemaakt en wat doet ze dat fan-tas-tisch! Echt een topper om jouw huisdier bij haar te laten fotograferen, ze weet hoe ze met dieren moet omgaan en heeft heel veel geduld. Wanneer de foto's van de shoot verwerkt waren, mocht ik bij haar langs gaan voor een viewing van alle foto's. Op groot scherm kreeg ik de foto's te zien, een ontroerend moment wanneer ik mijn viervoeters zo mooi op het scherm zag staan. Ik heb heel wat fotootjes geselecteerd (het was zo moeilijk om te kiezen!), ik heb een 'stoef'boekje waarin er 6 foto's staan en enkele grotere foto's laten maken die een mooi plaatsje krijgen aan de muur! Bedankt Karen!lees meer
Anita Van de Woestijne
Anita Van de Woestijne
2020-08-01T12:42:17+0000
Prachtige foto's, met veel kennis en liefde voor de dieren gemaakt, een... echte aanrader ❤️🐾lees meer
Evi Hanskens
Evi Hanskens
2020-03-29T07:33:35+0000
Zeer vriendelijk en professionele fotografe. Ik ben langs geweest voor een... hondenshoot. Uiterst grote dierenvriend die ervoor zorgt dat je huisdier zich prettig en rustig voelt zodat de perfecte foto’s kunnen genomen worden. Neemt haar tijd. Zorgt nadien voor mooie preview en luistert naar je inbreng ivm de foto’s. Super tevreden! Bedankt! 🐾lees meer
Lieve Naessens
Lieve Naessens
2020-01-22T16:12:28+0000
Karen is een super lieve vrouw,ze laat je echt op je gemak voelen,ook met... dieren is ze super nooit gedacht dat het zou lukken met ons konijntje maar het zijn super foto's geworden,bedankt Karen je bent een toppertje❤lees meer
Katrien De Jonghe
Katrien De Jonghe
2018-12-06T06:09:43+0000
super lieve en vriendelijke dame die in een ongedwongen sfeer en met een... groot 💜 voor mens en dier voor heel stijlvolle foto's zorgt.lees meer
Pet Photographers Club Pro Member

De auteursrechten van Karen Ketels worden opgevolgd en vertegenwoordigd door

SOFAM

De recentste foto's volgen?

Facebook De Huisdierfotograaf
Instagram De Huisdierfotograaf