Fotografe Karen Ketels

Ik maak koesterportretten van en met jouw favoriete huisdier

en fotografeer daarnaast ook voor de huisdierindustrie.

Hallo, ik ben Karen, baasje van een speelse golden retriever Hebe, en een innemende 19jaar oude kat. Ik ben fulltime vakfotografe met een specialisatie in dierenfotografie, levensgenieter en een rasechte hondenmens.

 

Ik fotografeer huisdieren voor en met hun liefhebbende baasjes.

Elk dier is bijzonder; ze hebben heel verschillende persoonlijkheden en elk hun eigen verhaal, en dàt wil ik graag in beeld brengen. Mijn rol als De Huisdierfotograaf is om hen onsterfelijk te maken door hen te vatten in emotionele portretten, zodat, wanneer ze er niet meer zijn, de baasjes een blijvende herinnering aan hen kunnen koesteren.

 

Iedereen die van zijn of haar favoriete huisdier een prachtig portret, of zelfs een uniek kunstwerk voor aan de muur wenst, kan zeker bij mij terecht!

Ik fotografeer dieren in mijn fotostudio, op buitenlocaties, op de piste, of bij jou thuis en maak vervolgens tastbare portretten voor aan de muur of op de kast, afgewerkt op hoogwaardige, luxueuze dragers.

Daarnaast fotografeer ik ook voor de huisdierenindustrie, en maak beelden voor hun websites, flyers, producten en andere doeleinden.

De Huisdierfotograaf Karen Ketels

Opleidingen

° Koninklijk Conservatorium Brussel; Master in Muziek; Historische instrumenten, 1999-2005

° PCVO; vakopleiding tot Fotograaf, 2010-2015

° Masterclasses in binnen- en buitenland bij gerenomeerde fotografen

Karen is

° Bestuurslid van de Nationale Vereniging voor Beroepsfotografen

° Lid van Federation of European Photographers

° Lid van Sofam

* Pro member of the Pet Photographers Club

° Houder van het EP-certificaat van de Federation of Europan Photographers

Pet Photographers Club Pro Member

Maak kennis met mijn Beestjes

Hebe °2019

Golden Retriever Hebe

Hebe is een super vrolijke, speelse en lieve golden retriever. Ze is intussen anderhalf en is de meest aimabele hond die je je kan voorstellen. In de kennel maakte ik kennis met haar papa Louis en mama Louisa, en werd ik instant verliefd op mijn kleine hummeltje.

Hebe is een bijzonder pientere dame die beschikt over een heel gamma aan uitdrukkingen die je instant kunnen doen smelten.... Haar favoriete slaaphouding is met de 4 pootjes in de lucht, en ze is best wel goede vriendjes met de kat.

Hera 2006 - 2019

Golden Retriever Hera

Hera was mijn eerste hond; een blonde golden retriever. Zij hielp me mijn schrik voor honden helemaal te overwinnen. Met haar zachtaardige, vrolijke karakter is ze 12,5 jaar mijn trouwe viervoeter geweest. Hera was doodsbang van onweer, maar was dolgelukkig als ze kattenkwaad kon uithalen in de tuin; framboosjes plukken van de struik en puttekes graven behoorden tot haar favoriete bezigheden. In haar jonge jaren was haar bijnaam 'Houdini Hera' ...

Mister Katmans °2001

Teigetje

Mister Katmans, aka Teigetje, heeft intussen de meer dan gezegende leeftijd van 19 jaar en 6 maand bereikt. Ik heb elke dag van zijn leven meegemaakt, want hij is thuis geboren. Hij had 6 broertjes en zusjes, maar hij was de enige van het nestje met een dot op zijn neusje.

Slapen in het zonnetje is zijn hobby. Verder heeft hij last van aanstelleritis, en houdt hij ervan om mij 's nachts uit mijn slaap te miauwen voor wat eten en knuffels.

Pruts 2000-2007

Pruts was de mama van Mister Katmans.

Ze was een hele aanhankelijke prachtige witte poes met blauwe oogjes. Hoe ouder ze werd, hoe meer kleurschakeringen in haar vacht te voorschijn kwamen. Toen ze 2 was is ze aangereden en ze heeft er toen 6 weken over gedaan om naar huis terug te keren. Op 3 pootjes stond ze op 6 december ineens terug aan mijn deur. Na een heel zware operatie aan haar achterpootje is ze nadien nog aanhankelijker geworden.

Golden Retriever puppytje slapend op een schoen

En verder...

Over de jaren heen hadden ook verschillende kippen, konijntjes en goudvissen hier een thuis.

Een bijzonder exemplaar was Julia, een gitzwarte kip, die de truc verstond om in een boom te vliegen die aan het eind van de afspanning van het kippenhok stond. Zo ging ze verschillende keren per dag in en uit de kippenren, en genoot ze geweldig van haar vrijheid.

Kuikentjes
De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

RPR = Oudenaarde

PORTRETTEN OP AFSPRAAK

Ma-Vrij = overdag en 's avonds

Zaterdag = voor- en namiddag

Recentste update site: juli 2020

© 2018-2020

De Huisdierfotograaf
5.0
Based on 7 reviews
aangedreven door Facebook
Geert Ameye
Geert Ameye
2020-10-31T15:58:42+0000
Prachtig werk. High level professionalism..!
Daphne De Paermentier
Daphne De Paermentier
2020-10-18T11:37:08+0000
Een echte aanrader! karen is een vriendelijke, warme, toffe dame, met een... groot hart voor dieren! zowel wij als onze viervoeter hebben er van genoten! & nu is het (on)geduldig afwachten naar de foto´s 🙈lees meer
Annelies Paqué
Annelies Paqué
2020-10-15T13:09:23+0000
Een echte aanrader! Ik liet mijn twee honden Kiara en Roefel... fotograferen, het was een onvergetelijke dag! Karen is iemand met een hart voor dieren, van haar passie haar beroep heeft gemaakt en wat doet ze dat fan-tas-tisch! Echt een topper om jouw huisdier bij haar te laten fotograferen, ze weet hoe ze met dieren moet omgaan en heeft heel veel geduld. Wanneer de foto's van de shoot verwerkt waren, mocht ik bij haar langs gaan voor een viewing van alle foto's. Op groot scherm kreeg ik de foto's te zien, een ontroerend moment wanneer ik mijn viervoeters zo mooi op het scherm zag staan. Ik heb heel wat fotootjes geselecteerd (het was zo moeilijk om te kiezen!), ik heb een 'stoef'boekje waarin er 6 foto's staan en enkele grotere foto's laten maken die een mooi plaatsje krijgen aan de muur! Bedankt Karen!lees meer
Anita Van de Woestijne
Anita Van de Woestijne
2020-08-01T12:42:17+0000
Prachtige foto's, met veel kennis en liefde voor de dieren gemaakt, een... echte aanrader ❤️🐾lees meer
Evi Hanskens
Evi Hanskens
2020-03-29T07:33:35+0000
Zeer vriendelijk en professionele fotografe. Ik ben langs geweest voor een... hondenshoot. Uiterst grote dierenvriend die ervoor zorgt dat je huisdier zich prettig en rustig voelt zodat de perfecte foto’s kunnen genomen worden. Neemt haar tijd. Zorgt nadien voor mooie preview en luistert naar je inbreng ivm de foto’s. Super tevreden! Bedankt! 🐾lees meer
Lieve Naessens
Lieve Naessens
2020-01-22T16:12:28+0000
Karen is een super lieve vrouw,ze laat je echt op je gemak voelen,ook met... dieren is ze super nooit gedacht dat het zou lukken met ons konijntje maar het zijn super foto's geworden,bedankt Karen je bent een toppertje❤lees meer
Katrien De Jonghe
Katrien De Jonghe
2018-12-06T06:09:43+0000
super lieve en vriendelijke dame die in een ongedwongen sfeer en met een... groot 💜 voor mens en dier voor heel stijlvolle foto's zorgt.lees meer

KAREN KETELS IS BESTUURSLID BIJ

en verder ook lid bij

Pet Photographers Club Pro Member
SOFAM