De Huisdierfotograaf Karen Ketels;

Dé vakfotograaf voor al uw huisdierportretten!

Ik ben Karen Ketels, baasje van Hebe, en fulltime vakfotografe met een groot hart voor dieren.

 

Als professionele fotografe had ik oorspronkelijk allerlei onderwerpen voor mijn lens, maar na verloop van tijd had ik door dat ik bijzonder gelukkig werd wanneer ik een dier mocht fotograferen. Gaandeweg ben ik me er dan ook meer en meer op gaan toeleggen en uiteindelijk helemaal in gaan specialiseren. Als De Huisdierfotograaf heb ik intussen al heel wat beestjes voor mijn lens gehad: honden, katten, paarden, cavia's, konijnen, papegaaien, kippen, pony's, koeien, .....

 

Een dierenportret maken is een echte specialiteit! Ik ken niet enkel mijn vak als fotografe, maar ben daarnaast ook belezen over dierengedrag. Zo kan ik steeds op gepaste wijze met uw 2- en 4-voeter omgaan. Het comfort van het dier staat bij mij steeds voorop tijdens de portretsessie.

 

Huisdierfotograaf worden is iets wat ik vroeger nooit had durven dromen.... Als kind stond ik immers panische angsten uit in de buurt van honden. Op mijn 25ste besloot ik om daar maar eens iets aan te doen, en werd ik het baasje van een heel aimabele witte golden retriever. Hera was vervolgens 12,5 jaar mijn maatje en ze heeft mijn angst voor honden helemaal doen verdwijnen. Toen ze begin 2019 heenging, kon ik troost vinden in de prachtige portretten die ik van haar heb.

 

Ik vind het fantastisch om de ziel van een dier op beeld vast te leggen, en voor de baasjes beelden te kunnen maken waar ze de rest van hun leven zullen van genieten.

 

In wezen is mijn job eigenlijk mensen gelukkig maken. Een huisdier is immers een echt lid van het gezin, maar is helaas maar een bepaalde tijd in ons leven. Ik kan die tijd verlengen door de baasjes schitterende herinneringen te bezorgen in de vorm van fine-art-beelden.

 

Ik kijk er al naar uit jouw favoriete dier te portretteren!

Portret van De Huisdierfotograaf Karen Ketels met op haar arm haar golden retriever puppy Hebe

Waarom voor de Huisdierfotograaf kiezen?

Ik ben dagelijks FULLTIME met mijn job als VAKFOTOGRAFE bezig. Daardoor ben ik PROFESSIONEEL bezig met jouw beelden en ben ik op de hoogte van de laatste nieuwe trends en info in de fotografiewereld.

Dieren fotograferen is mijn SPECIALITEIT, dus ik weet zeer goed waar ik mee bezig ben.

 

Als u op zoek bent naar TIJDLOZE KWALITEIT en KLASSE, en een ONTSPANNEN portretsessie, waar plaats is voor DETAIL en een PERSOONLIJKE AANPAK, dan bent u bij mij absoluut aan het juiste adres!

Voor de STIJLVOLLE AFWERKING van mijn werk, kan u er verder ook op rekenen dat ik met de GROOTSTE ZORG, resoluut voor DUURZAME en LUXUEUZE materialen kies.

INVESTEREN in een PROFESSIONELE FOTOGRAAF, is dus een heel slimme keuze, waar u jaren lang van kan nagenieten!

De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

Recentste update site: juni 2019

KAREN KETELS IS LID VAN

Nationale Vereniging voor Beroepsfotografen
Federation of European Photographers
SOFAM