Welke afwerking is jouw favoriet?

De afwerking van jouw foto's is net dat wat er voor zorgt, dat je er een leven lang van kan genieten.

Het zijn visuele herinneringen die bij je blijven, omdat ze tastbaar gemaakt zijn. Voor die afwerking heb ik met de grootste zorg luxueuze, hoogwaardige producten uitgezocht.

Portret (of collectie)

aan de muur

prachtige blikvanger in uw interieur

Klassiek en stijlvol; ingekaderde fotoprint

Strak en eigentijds; afwerking op aluminium

Portret op de kast

Voor wie graag een verzameling uitstalt

Kijkbox als blikvanger op de kast

Prachtige houten glasbox met de verzameling van jouw beelden. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Stal ze uit op de kast, zodat je dadelijks kan genieten.

Aanvullen van jouw collectie in de toekomst is helemaal mogelijk!

Koesterbox

Het neusje van de zalm

verzameling met een luxerandje

Zicht op de opgekleefde en met passepartout-afgewerkte fine-altbeelden in de koesterbox; de meest luxueuze afwerking voor uw beelden van De Huisdierfotograaf.

Wie graag iets exclusiefs en luxueus heeft, zal bijzonder blij zijn met deze unieke creatie!

Afwerkingen bij De Huisdierfotograaf; ingekaderde droomfoto van een giraf door De Huisdierfotograaf

Een portret aan de muur of op de kast, of een koesterbox, kan ook steeds worden aangevuld met extra cadeautjes (voor jezelf of anderen) en leuke hebbedingetjes. Er is een heel gamma aan aanvullende opties.

 

Drukwerk voor u op maat ontworpen kan ook bij De Huisdierfotograaf!

Ideaal voor geboortekaartjes, bedankingskaartjes en al uw uitnodigingen (verjaardag, communie, pensionering, feestje, ....) of uw wensen (kerst, verjaardag, ...)

Bijzondere formules

PUPPY'S

Puppy's hebben niet zo'n lange aandachtsboog, daarom heb ik voor hen speciaal een korte sessie (30min) in de fotostudio in het aanbod. Deze formule komt met een mooi folio met 3 ingekaderde beelden 20X20cm of een lederen stoefboekje 13X13cm met 6 ingekleefde beelden.

AFSCHEIDSPORTRET

Ook voor een afscheidsportret van jouw overleden diertje, kan je bij De Huisdierfotograaf terecht! Ik kom aan huis, bij de dierenarts, of in het crematorium langs om een sereen en ingetogen portret van jouw hartendief te maken. De beelden worden afgewerkt in een mooi zwart fluwelen folio. U kan naar wens deze formule aanvullen met andere specifieke gedenkproducten.

ONTWIKKELING VAN UW FOTO'S

Is uw diertje overleden, en heeft u eigen kiekjes, die u graag mooi afgewerkt heeft? Dat kan!

Ik ontwikkel uw foto's op vraag. U kan naar wens ook opteren om ze te laten afdrukken en inkaderen, zodat u er blijvend van kan genieten.

Duo keeshondjes in de fotostudio bij De Huisdierfotograaf

Wist je dat je vrienden en familie kan laten sparen voor jouw droom portretsessie?

Cadeaubonnen kunnen voor tal van gelegenheden aangekocht worden,

en allemaal samengelegd worden voor jouw sessie.

Wat mag je verwachten wanneer je een portret van jouw huisdier laat maken?

1. Planningssessie

Alles start met een goed plan! Voor de portretsessie kan plaats vinden, is het voor mij belangrijk om te weten hoe jouw dier is, wat jij mooi vindt, welke portretstijl jij verkiest, en welke koesterafwerkingen je wenst, enzovoort.

Met al die gegevens ga ik dan tijdens de opnamesessie aan de slag. Honden zijn meer dan welkom om mee te komen tijdens de planningssessie!

2. Portretsessie en ontwikkelingsfase

In de fotostudio, op locatie, bij jou thuis, of in de piste, tijdens de opnamesessie staat het welzijn van het dier uiteraard steeds voorop! De opnamesessie begint steevast met het kennismaken met het dier, en ik start pas met fotograferen als hij/zij er klaar voor is.

Na de opnamesessie ga ik aan de slag met de selectie en stijleigen ontwikkeling van de beelden. Enkel de beste beelden uit de sessie halen de selectie, en worden tot in de puntjes afgewerkt. Dit proces neemt veel tijd in beslag en verloopt volledig volgens een gekalibreerd systeem.

Aanstormende witte golden retriever. Portret door De Huisdierfotograaf

3. Viewing en productafwerking

Wanneer de beelden klaar zijn (ca. 2 weken na de opnamesessie) komt u langs voor een viewing in de fotostudio. Op dit kijkmoment kan u de beelden op groot scherm bewonderen en uw definitieve keuze vastleggen qua afwerking.

Na de viewing ga ik aan de slag met de fijne afwerking van de beelden en ze ze klaar voor productie op de door u gekozen koesterobjecten.

4. Genieten

Wanneer uw producten klaar zijn voor afhaling krijgt u een seintje. Daarna rest u enkel nog TE GENIETEN....

Close-up beeld van een border collie in de herfstzon door De Huisdierfotograaf
De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

RPR = Oudenaarde

PORTRETTEN EN PASFOTO'S OP AFSPRAAK

Di-Vrij = overdag en 's avonds

Zaterdag = voor- en namiddag

Recentste update site: juli 2020

© 2018-2021

De Huisdierfotograaf
5.0
Based on 10 reviews
aangedreven door Facebook
Kaat Neckermann
Kaat Neckermann
2020-12-25T12:13:14+0000
Zalige fotografe en super leuke ervaring! Een echte aanrader! Karen is een... super lieve, spontane en toffe vrouw, zowel hondjes als baasjes voelden zich direct op hun gemak 😊 Karen stelde zelf een prachtige locatie voor, waar we dan ook zeer aangenaam begeleid werden tijdens de fotoshoot. Het resultaat nadien was dan ook fantastisch! We weten in ieder geval aan welk adres we moeten zijn de volgende keer 😀 Heel erg bedankt Karen! 😘lees meer
Jolien De Saedeleer
Jolien De Saedeleer
2020-12-16T17:30:11+0000
Dankzij de Flair-bon kwam ik bij Karen terecht voor een shoot met onze... jonge speelse labrador Charlie. Een zeer sympathieke dame die weet waarmee ze bezig is. Geen enkele vraag is haar te veel. Vooraf een duidelijke brochure met de uitleg van wat we mochten verwachten bij de shoot. Alsook met tips van wat we best wel of niet aandeden qua kledij. Karen was tijdens de shoot heel geduldig en wist duidelijk hoe ze met Charlie moest omgaan. Achteraf kregen we tijdens een viewing het resultaat te zien. En dat mocht er zeker zijn! Charlie werd geportretteerd zoals hij echt is en dat is voor ons belangrijk. Zelf kregen we door de Flair-actie een zelfgekozen uitvergrote foto cadeau. Wij opteerden ook voor een paar afdrukken om cadeau te doen. Ook hier kregen wij uitleg over een bijpassende omkadering. Ik had aangegeven dat we kerstkaarten wensten en Karen had al een paar geslaagde voorbeelden uitgewerkt. Op basis van een paar opmerkingen werd het voor ons echt af! Mooie foto’s op goed kwaliteitsvolle kaarten. We bestelden ook een album en naar dat resultaat kijken we ontzettend uit. Samengevat: Karen is een fotografe met een hart voor dieren en een passie voor het vak!lees meer
Melissa Reynvoet
Melissa Reynvoet
2020-12-07T19:35:10+0000
Mijn border collie werd onlangs 1 jaar oud en ik zocht een fotograaf die... specifiek ervaring had met honden. Zo kwam ik bij Karen terecht! Ze luistert naar de wensen van de klant, zo wou ik graag een shoot in de natuur. Ik was zeer tevreden van hoe Karen omgaat met mijn hond, ze voelde mijn hondje perfect aan en dat zie ik aan de prachtige foto's! Wat ik persoonlijk leuk vond, is dat ik als baasje me weinig zorgde hoefde te maken over hoe mijn hondje zat of lag, Karen paste zich aan! Nadien kreeg ik ook correct advies omtrent welke foto het beste op een canvas zou passen! Ik ben alvast zeer tevreden van de prachtige foto's! Bedankt!!!lees meer
Geert Ameye
Geert Ameye
2020-10-31T15:58:42+0000
Prachtig werk. High level professionalism..!
Daphne De Paermentier
Daphne De Paermentier
2020-10-18T11:37:08+0000
Een echte aanrader! karen is een vriendelijke, warme, toffe dame, met een... groot hart voor dieren! zowel wij als onze viervoeter hebben er van genoten! & nu is het (on)geduldig afwachten naar de foto´s 🙈lees meer
Annelies Paqué
Annelies Paqué
2020-10-15T13:09:23+0000
Een echte aanrader! Ik liet mijn twee honden Kiara en Roefel... fotograferen, het was een onvergetelijke dag! Karen is iemand met een hart voor dieren, van haar passie haar beroep heeft gemaakt en wat doet ze dat fan-tas-tisch! Echt een topper om jouw huisdier bij haar te laten fotograferen, ze weet hoe ze met dieren moet omgaan en heeft heel veel geduld. Wanneer de foto's van de shoot verwerkt waren, mocht ik bij haar langs gaan voor een viewing van alle foto's. Op groot scherm kreeg ik de foto's te zien, een ontroerend moment wanneer ik mijn viervoeters zo mooi op het scherm zag staan. Ik heb heel wat fotootjes geselecteerd (het was zo moeilijk om te kiezen!), ik heb een 'stoef'boekje waarin er 6 foto's staan en enkele grotere foto's laten maken die een mooi plaatsje krijgen aan de muur! Bedankt Karen!lees meer
Anita Van de Woestijne
Anita Van de Woestijne
2020-08-01T12:42:17+0000
Prachtige foto's, met veel kennis en liefde voor de dieren gemaakt, een... echte aanrader ❤️🐾lees meer
Evi Hanskens
Evi Hanskens
2020-03-29T07:33:35+0000
Zeer vriendelijk en professionele fotografe. Ik ben langs geweest voor een... hondenshoot. Uiterst grote dierenvriend die ervoor zorgt dat je huisdier zich prettig en rustig voelt zodat de perfecte foto’s kunnen genomen worden. Neemt haar tijd. Zorgt nadien voor mooie preview en luistert naar je inbreng ivm de foto’s. Super tevreden! Bedankt! 🐾lees meer
Lieve Naessens
Lieve Naessens
2020-01-22T16:12:28+0000
Karen is een super lieve vrouw,ze laat je echt op je gemak voelen,ook met... dieren is ze super nooit gedacht dat het zou lukken met ons konijntje maar het zijn super foto's geworden,bedankt Karen je bent een toppertje❤lees meer
Katrien De Jonghe
Katrien De Jonghe
2018-12-06T06:09:43+0000
super lieve en vriendelijke dame die in een ongedwongen sfeer en met een... groot 💜 voor mens en dier voor heel stijlvolle foto's zorgt.lees meer
Pet Photographers Club Pro Member

De auteursrechten van Karen Ketels worden opgevolgd en vertegenwoordigd door

SOFAM

De recentste foto's volgen?

Facebook De Huisdierfotograaf
Instagram De Huisdierfotograaf