Hoe wil jij jouw beelden koesteren?

koesterbox door De Huisdierfotograaf

Fleur je interieur op met prachtige portretten van jouw favoriete huisdier!

Ben jij ook iemand die ervan geniet om zich te omringen met mooie items, je interieur een persoonlijke toets te geven, en bijzondere herinneringen te koesteren?

Dan is een portret door De Huisdierfotograaf echt iets voor jou!

Geen digitale bestanden die geparkeerd, vergeten en verloren raken, maar echte, tastbare unieke afwerkingen waar je dagelijks van kan genieten.

Voor de afwerking van jouw beelden heb ik met de grootste zorg luxueuze, hoogwaardige producten uitgezocht.

prachtige koesterbox bij een portretsessie door De Huisdierfotograaf
prachtige koesterbox bij een portretsessie door De Huisdierfotograaf

Foto aan de muur of collectie op de kast?

Koesterbox

Bij een portretsessie hoort een koesterbox met jouw favoriete beelden. Het is een schatkist waarin de mooiste beelden van jouw portretsessie met zorg kunnen worden opgeborgen.

 

De box wordt afgewerkt in fluweel, ecoleer (vegan-proof!) of linnen. Jij kiest jouw favoriete look en kleurschakering voor de box die je je leven lang kan koesteren.

Uitstallen van deze beelden kan makkelijk met behulp van een kastezeltje.

prachtige koesterbox bij een portretsessie door De Huisdierfotograaf
prachtige koesterbox bij een portretsessie door De Huisdierfotograaf

Muurdecoratie

Personaliseer jouw woonkamer met een uniek beeld van jouw diertje.

Kies je voor klassiek, tijdloos en stijlvol?

Ga dan voor de tentoonstellingslook van een ingekaderde fotoprint.

Fotoprints worden met de grootste zorg gemaakt op de fine-art katoenpapieren van Hahnemühle (geprint in een gecertificeerd Hahnemühle-labo)

Vervolgens wordt de print voorzien van een zuurvrije passe-partout, en ingekaderd in een handgemaakt houten kader, voorzien van UV-werend plexiglas.

Een echte blikvanger in jouw interieur

Collectie aan de muur door De Huisdierfotograaf

Heb je liever strak en eigentijds? Ga dan voor de hyper moderne look van een aluminium beeld.

Het beeld wordt gesublimeerd in een aluminium plaat en heeft een uitgesproken kleurintensiteit.

Deze afwerking is kaderloos, kleurvast en waterbestendig, en kan zelfs probleemloos worden opgehangen in zwembadruimtes.

Collectie op de kast

Wie graag een verzameling uitstalt, of op gerelde tijdstippen eens van beeld wil veranderen, wordt helemaal gelukkig van een glasbox met een collectie aan beelden.

Fleur jouw kast op met deze prachtige houten box (wit, zwart, naturel) en wissel zo vaak van beeld als je wil.

De fotokaarten zitten stofvrij opgeborgen, maar toch achter glas, zodat je er dagelijks van kan genieten.

Kijkbox als blikvanger op de kast

Deluxe-koester-box

Hét neusje van de zalm; de luxe-versie van de koesterbox; beelden in het groot!

Voor wie net dat tikkeltje meer wil; grote beelden op fine-art papier, afgewerkt met een passe-partout, opgeborgen in een lederen box.

Zicht op de opgekleefde en met passepartout-afgewerkte fine-altbeelden in de koesterbox; de meest luxueuze afwerking voor uw beelden van De Huisdierfotograaf.

Extra's

Jouw koesterbox, muurdecoratie, of collectie op de kast kan ook steeds worden aangevuld met extra cadeautjes (voor jezelf of anderen) en leuke hebbedingetjes. Er is een heel gamma aan aanvullende opties.

 

Drukwerk voor u op maat ontworpen kan ook bij De Huisdierfotograaf!

Ideaal voor geboortekaartjes, bedankingskaartjes en al uw uitnodigingen (verjaardag, communie, pensionering, feestje, ....) of uw wensen (kerst, verjaardag, ...)

Afwerkingen bij De Huisdierfotograaf; ingekaderde droomfoto van een giraf door De Huisdierfotograaf

Enkele bijzondere formules

Puppy's

Puppy's hebben niet zo'n lange aandachtsboog, daarom heb ik voor hen speciaal een korte sessie (30min) in de fotostudio in het aanbod. Deze formule komt met een mooi folio met 3 ingekaderde beelden 20X20cm of een lederen stoefboekje 13X13cm met 6 ingekleefde beelden.

Afscheidsportret

Is jouw diertje zijn/haar tijd beperkt, en wens je graag nog een mooi aandenken te laten maken aan de band die jullie samen hebben? Dan kan je op De Huisdierfotograaf beroep doen!

Afscheidsportretten kunnen in de fotostudio, op een locatie of aan huis. Alles gebeurt op tempo van het diertje.

Een afscheidsportret kan indien nodig heel snel worden ingepland.

Ontwikkeling van jouw foto's

Is jouw diertje overleden, en heb je eigen kiekjes, die u graag mooi afgewerkt heeft? Dat kan!

Ik ontwikkel jouw foto's op vraag. Je kan ze naar wens ook laten afdrukken en inkaderen, zodat je er blijvend van kan genieten.

Wist je dat je vrienden en familie kan laten sparen voor jouw droom portretsessie?

Cadeaubonnen kunnen voor tal van gelegenheden aangekocht worden,

en allemaal samengelegd worden voor jouw sessie.

Wat mag je verwachten wanneer je een portret van jouw huisdier laat maken?

1. Planningssessie

Alles start met een goed plan! Voor de portretsessie kan plaats vinden, is het voor mij belangrijk om te weten hoe jouw dier is, wat jij mooi vindt, welke portretstijl jij verkiest, en welke koesterafwerkingen je wenst, enzovoort.

Met al die gegevens ga ik dan tijdens de opnamesessie aan de slag. Honden zijn meer dan welkom om mee te komen tijdens de planningssessie!

2. Portretsessie en ontwikkelingsfase

In de fotostudio, op locatie, bij jou thuis, of in de piste, tijdens de opnamesessie staat het welzijn van het dier uiteraard steeds voorop! De opnamesessie begint steevast met het kennismaken met het dier, en ik start pas met fotograferen als hij/zij er klaar voor is.

Na de opnamesessie ga ik aan de slag met de selectie en stijleigen ontwikkeling van de beelden. Enkel de beste beelden uit de sessie halen de selectie, en worden tot in de puntjes afgewerkt. Dit proces neemt veel tijd in beslag en verloopt volledig volgens een gekalibreerd systeem.

Aanstormende witte golden retriever. Portret door De Huisdierfotograaf

3. Bestelsessie en productafwerking

Wanneer de beelden klaar zijn (ca. 2 weken na de opnamesessie) komt u langs voor de bestelsessie in de fotostudio. Op dit kijkmoment kan u de beelden op groot scherm bewonderen en uw definitieve keuze vastleggen qua afwerking.

Na deze sessie ga ik aan de slag met de fijne afwerking van de beelden en zet ze klaar voor productie op de door u gekozen koesterobjecten. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige vaklabo's.

4. Genieten

Wanneer uw producten klaar zijn voor afhaling krijgt u een seintje. Daarna rest u enkel nog TE GENIETEN....

Close-up beeld van een border collie in de herfstzon door De Huisdierfotograaf
De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

RPR = Oudenaarde

ZON & MA = gesloten

DI tem Zat = OP AFSPRAAK!

Recentste update pg: April 2021

© 2018-2021

De Huisdierfotograaf
5.0
Based on 11 reviews
aangedreven door Facebook
Jana Du Ville
Jana Du Ville
2021-08-28T11:45:26+0000
Karen, bedankt voor de super leuke fotosessie! Dankzij de flair bon zijn... we bij jou terecht gekomen. We hebben alle drie genoten van de fotoshoot. Het was een unieke ervaring. We voelden ons direct op ons gemak. Na enkele weken bekeken we de reportage en konden heel moeilijk kiezen. De foto’s waren stuk voor stuk prachtig. Bedankt voor de fijne tijd samen Karen en bedankt voor het FANTASTISCHE werk! Je bent een krak in uw vak. Vele groetjes, Jana, Nick & Aisa 🐶lees meer
Kaat Neckermann
Kaat Neckermann
2020-12-25T12:13:14+0000
Zalige fotografe en super leuke ervaring! Een echte aanrader! Karen is een... super lieve, spontane en toffe vrouw, zowel hondjes als baasjes voelden zich direct op hun gemak 😊 Karen stelde zelf een prachtige locatie voor, waar we dan ook zeer aangenaam begeleid werden tijdens de fotoshoot. Het resultaat nadien was dan ook fantastisch! We weten in ieder geval aan welk adres we moeten zijn de volgende keer 😀 Heel erg bedankt Karen! 😘lees meer
Jolien De Saedeleer
Jolien De Saedeleer
2020-12-16T17:30:11+0000
Dankzij de Flair-bon kwam ik bij Karen terecht voor een shoot met onze... jonge speelse labrador Charlie. Een zeer sympathieke dame die weet waarmee ze bezig is. Geen enkele vraag is haar te veel. Vooraf een duidelijke brochure met de uitleg van wat we mochten verwachten bij de shoot. Alsook met tips van wat we best wel of niet aandeden qua kledij. Karen was tijdens de shoot heel geduldig en wist duidelijk hoe ze met Charlie moest omgaan. Achteraf kregen we tijdens een viewing het resultaat te zien. En dat mocht er zeker zijn! Charlie werd geportretteerd zoals hij echt is en dat is voor ons belangrijk. Zelf kregen we door de Flair-actie een zelfgekozen uitvergrote foto cadeau. Wij opteerden ook voor een paar afdrukken om cadeau te doen. Ook hier kregen wij uitleg over een bijpassende omkadering. Ik had aangegeven dat we kerstkaarten wensten en Karen had al een paar geslaagde voorbeelden uitgewerkt. Op basis van een paar opmerkingen werd het voor ons echt af! Mooie foto’s op goed kwaliteitsvolle kaarten. We bestelden ook een album en naar dat resultaat kijken we ontzettend uit. Samengevat: Karen is een fotografe met een hart voor dieren en een passie voor het vak!lees meer
Melissa Reynvoet
Melissa Reynvoet
2020-12-07T19:35:10+0000
Mijn border collie werd onlangs 1 jaar oud en ik zocht een fotograaf die... specifiek ervaring had met honden. Zo kwam ik bij Karen terecht! Ze luistert naar de wensen van de klant, zo wou ik graag een shoot in de natuur. Ik was zeer tevreden van hoe Karen omgaat met mijn hond, ze voelde mijn hondje perfect aan en dat zie ik aan de prachtige foto's! Wat ik persoonlijk leuk vond, is dat ik als baasje me weinig zorgde hoefde te maken over hoe mijn hondje zat of lag, Karen paste zich aan! Nadien kreeg ik ook correct advies omtrent welke foto het beste op een canvas zou passen! Ik ben alvast zeer tevreden van de prachtige foto's! Bedankt!!!lees meer
Geert Ameye
Geert Ameye
2020-10-31T15:58:42+0000
Prachtig werk. High level professionalism..!
Daphne De Paermentier
Daphne De Paermentier
2020-10-18T11:37:08+0000
Een echte aanrader! karen is een vriendelijke, warme, toffe dame, met een... groot hart voor dieren! zowel wij als onze viervoeter hebben er van genoten! & nu is het (on)geduldig afwachten naar de foto´s 🙈lees meer
Annelies Paqué
Annelies Paqué
2020-10-15T13:09:23+0000
Een echte aanrader! Ik liet mijn twee honden Kiara en Roefel... fotograferen, het was een onvergetelijke dag! Karen is iemand met een hart voor dieren, van haar passie haar beroep heeft gemaakt en wat doet ze dat fan-tas-tisch! Echt een topper om jouw huisdier bij haar te laten fotograferen, ze weet hoe ze met dieren moet omgaan en heeft heel veel geduld. Wanneer de foto's van de shoot verwerkt waren, mocht ik bij haar langs gaan voor een viewing van alle foto's. Op groot scherm kreeg ik de foto's te zien, een ontroerend moment wanneer ik mijn viervoeters zo mooi op het scherm zag staan. Ik heb heel wat fotootjes geselecteerd (het was zo moeilijk om te kiezen!), ik heb een 'stoef'boekje waarin er 6 foto's staan en enkele grotere foto's laten maken die een mooi plaatsje krijgen aan de muur! Bedankt Karen!lees meer
Anita Van de Woestijne
Anita Van de Woestijne
2020-08-01T12:42:17+0000
Prachtige foto's, met veel kennis en liefde voor de dieren gemaakt, een... echte aanrader ❤️🐾lees meer
Evi Hanskens
Evi Hanskens
2020-03-29T07:33:35+0000
Zeer vriendelijk en professionele fotografe. Ik ben langs geweest voor een... hondenshoot. Uiterst grote dierenvriend die ervoor zorgt dat je huisdier zich prettig en rustig voelt zodat de perfecte foto’s kunnen genomen worden. Neemt haar tijd. Zorgt nadien voor mooie preview en luistert naar je inbreng ivm de foto’s. Super tevreden! Bedankt! 🐾lees meer
Lieve Naessens
Lieve Naessens
2020-01-22T16:12:28+0000
Karen is een super lieve vrouw,ze laat je echt op je gemak voelen,ook met... dieren is ze super nooit gedacht dat het zou lukken met ons konijntje maar het zijn super foto's geworden,bedankt Karen je bent een toppertje❤lees meer
Katrien De Jonghe
Katrien De Jonghe
2018-12-06T06:09:43+0000
super lieve en vriendelijke dame die in een ongedwongen sfeer en met een... groot 💜 voor mens en dier voor heel stijlvolle foto's zorgt.lees meer
Pet Photographers Club Pro Member

De auteursrechten van Karen Ketels worden opgevolgd en vertegenwoordigd door

SOFAM

De recentste foto's volgen?

Facebook De Huisdierfotograaf
Instagram De Huisdierfotograaf