Een beeld groter zien? Gewoon even aanklikken.

Succesvol verzonden. Bedankt!Fout bij verzenden. Gelieve opnieuw te proberen.

Puppy's

De Puppytijd gaat super snel voorbij... tijd voor een onvergetlijk puppyportret bij De Huisdierfotograaf!

Ik kan zelf getuigen... een puppy in huis is een echte onvergetelijke ervaring! Ze groeien als kool, dus een mooi portret van de tijd waarin ze klein en schattig zijn, is een echt hebbeding!

 

Jouw smartphone staat wellicht vol met kiekjes van jouw kleine lieve pup, maar heb je er ook een prachtig, tastbaar koesterportret van? Wil je graag iets moois voor aan de muur? Een prachtige grote foto waar je - ook als het beestje er later niet meer zal zijn - nog van kan genieten?

 

Bij De Huisdierfotograaf kan je terecht voor koesterportretten van jouw puppy, waar je onmiddellijk van kan genieten, maar ook verder op in de tijd, wanneer de puppytijd voorbij is, of veel later, wanneer het beestje is komen te gaan. Door een puppyportret bij De Huisdierfotograaf, is deze schattige tijd vereeuwigd, en blijven de herinneringen levendig.

 

Voor een onvergetelijk portret van jouw pup, kan je zowel in de fotostudio (Horebeke), als buiten in de vrije natuur, of bij jou thuis terecht. Afhankelijk van jouw wensen, overleggen we samen wat de beste portretplek zal zijn.

 

Samen bespreken we vooraf uitvoerig jouw wensen.

Ik ga vervolgens geheel op maat voor jou aan de slag!

Wanneer kan je op De Huisdierfotograaf beroep doen voor een puppyportret?

° Je wil die ongelooflijk schattige puppyperiode in beeld laten brengen?

° Je bent dol op je dier, en wil gewoon graag schitterende beelden

° Zelf maak je heel vaak kiekjes, maar je wil graag wel eens samen met het dier op foto staan

° Je bent op zoek naar iets unieks, iets op maat, om cadeau te doen aan een grote dierenvriend

° Jouw huis wil je graag decoreren met iets bijzonder, helemaal op maat van jouw wensen, en je wil graag dat jouw puppy daarin de hoofdrol speelt

° Je houdt van het leven en jouw dier, en wil dat gewoon vieren met een stralend portret

° Je zoon/dochter doet zijn/haar communie- of lentefeest, en wil daarvoor graag met het puppytje gefotografeerd worden

° Een familieportret van de pup met zijn mensenfamilie lijkt jou iets geweldigs!

° ....

De ideale puppyleeftijd voor een portretsessie

Wanneer een puppytje in huis komt, sta je waarschijnlijk te popelen om langs te komen voor een eerste puppyportret. Mijn advies is om heel eventjes te wachten, tot je een band met het beestje hebt opgebouwd. Anders kan het hondje angstig zijn, en dat is niet de bedoeling. Wanneer jouw pupje zo'n 2 à 3 weken een hechte band met jou heeft opgebouwd, zal hij heel ontspannen reageren tijdens de sessie.

De pup is dan heel speels en snel moe, en dat geeft heel mooie spontane puppyportretten.
Wil je graag dat de pup poses aanneemt? Dan zal hij best de commando's 'zit' 'lig' en 'blijf' al onder de knie hebben. In zo'n geval is het dus nog even wachten tot de commando's gekend zijn en kunnen worden uitgevoerd op een vreemde locatie.

Er zijn heel wat gelegenheden om een cadeaubon als geschenk te geven, maar je kan natuurlijk ook anderen voor jou cadeaubonnen laten verzamelen...

Waarom een goed portret zo waardevol is

Mijn eerste golden retriever (Hera) stierf begin 2019, na 12,5 jaar mijn trouwe maatje te zijn geweest. Het gemis is ontzettend groot, maar ik kan gelukkig wat troost vinden in de prachtige portretten die ik van haar heb. Door haar aanwezigheid aan de muur, is ze er altijd nog een beetje bij. Iedereen die langs komt in de fotostudio heeft haar portret opgemerkt...

 

Intussen hoorde ik helaas al van baasjes waarvan ik hun dier portretteerde, dat ze hetzelfde hebben meegemaakt, en dat ze nu extra blij zijn dat ze die bijzondere portretten van hen hebben.

 

Laat jij ook jouw pupje portretteren voor het te laat is?

portret van een slapende witte golden retriever op een crèmekleurige houten vloer. Portret door De Huisdierfotograaf Karen Ketels

Hera tijdens een van haar dutjes in de fotostudio.

De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

Recentste update site: juni 2019

KAREN KETELS IS LID VAN

Nationale Vereniging voor Beroepsfotografen
Federation of European Photographers
SOFAM