Huisdieren door De huisdierfotograaf

De Huisdierfotograaf maakt onvergetelijke portretten van huisdieren! Heb je een hond, kat, paard, konijn, eend, kip, schaap, ...... dat je wil laten portretteren, en zo voor eeuwig koesteren, kijk dan zeker even naar het portfolio, wat er allemaal mogelijk is!

studioportret van een 7 weken oude golden-retarieverpuppy. Portret door De Huisdierfotograaf

Puppytjes zijn ronduit fantastisch! Ze zijn speels, lief, koddig, schattig, innemend, .... Helaas is de puppytijd in een vingerknip voorbij. Als je graag deze tijd wil koesteren, - ook wanneer hij al lang voorbij is - kom dan zeker langs voor jouw unieke puppyportret! Ik bevries deze uitzonderlijke tijd voor jou, zodat je er altijd van kan blijven genieten!

Portret van een rennende bruine golden retriever in hoge grassen. Ze rent zo enthousiast dat haar oortjes rondvliegen en haar tong uit haar muil hangt. Portret door De Huisdierfotograaf

Honden zijn trouwe viervoeters, die een heel bijzondere band met hun mensenfamilie opbouwen. Ze zijn een echt deel van ons gezin, dus horen ze ook op de (gezins)foto's. Een studioportret, een sessie in de natuur, of een huiselijk portret van jouw huisdier in de vertrouwde omgeving. Het kan allemaal!

Portret van een kat die komt aangewandeld. De kat heeft een kapje in haar oor.

Een eigenwijs huisdier met een heel eigen ritme en karakter. Poezeneigenaars kennen het maar al te goed. Jouw kat is zeker welkom in de fotostudio, maar misschien voelt ze zich thuis wel beter in zijn of haar vel?

Portret van jouw paard. Een black close-up van Royal door De Huisdierfotograaf Karen Ketels

Paarden en pony's zijn heel intelligente dieren. Ik zet ze dan ook heel graag op foto. Een portretsessie kan in de natuur, thuis in de wei, of gewoon op de piste.

Studioportret van een konijntje, liggend in een donzig dekentje. Portret door De Huisdierfotograaf Karen Ketels

Heb je een heel apart huisdier?

Een konijn, kip, cavia, geit, varkentje, papegaai, duif, eend, gans, alpaca, koe, schaap, slang, ....

Ook zal deze diertjes zijn uiteraard welkom bij De Huisdierfotograaf!

De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

Recentste update site: juni 2019

KAREN KETELS IS LID VAN

Nationale Vereniging voor Beroepsfotografen
Federation of European Photographers
SOFAM