Hoe het werkt BIJ DE HUISDIERFOTOGRAAF; Maatwerk en Service!

1. Planningssessie

° Bij boeking van uw portretsessie, maken we telefonisch een afspraak voor een planningssessie in de fotostudio in Horebeke.

U komt dan langs voor een kennismaking. Honden zijn meer dan welkom om al mee te komen = zo kunnen we elkaar al eens ontmoeten, en kan hij/zij al wennen en snuffelen aan de fotostudio. Tijdens de planningssessie bespreken dan uw uitgebreid uw wensen en kijken we welke afwerkingen uw favoriet zijn.

Exclusieve Fine-art als blikvanger voor aan uw muur? Of graag iets voor op de kast of in een mooi fotoboek? We overlopen alle mogelijkheden en bespreken tevens kleurenpaletten en stijlvoorkeuren, zodat uw unieke werk bij uw interieur past. Tijdens deze planningssessie leggen we dan ook een geschikte locatie en een datum vast voor uw sessie op maat.

2. Portretsessie en ontwikkelingsfase

° Vervolgens gaat uw portretsessie door zoals gepland. Vooraf heeft u gekozen om een sessie in de fotostudio, op een bijzondere locatie, bij u thuis of op de piste te doen. We zien elkaar op de afgesproken plek en gaan aan de slag. Uiteraard staat het dierenwelzijn volledig voorop! Het portretteren start pas op het moment dat het dier er klaar voor is.

° Na de portretsessie ga ik aan de slag met de ontwikkeling van uw beelden. Zoals een analoge fotograaf vroeger de donkere kamer indook om de beelden te ontwikkelen, duik ik in het digitale tijdperk de ontwikkelingssoftware in om uw beelden af te werken volgens mijn typische stijl. Ik ga volledig op maat te werk, en ontwikkel uw beelden met de grootste zorg. Dit proces neemt vele uren in beslag.

Fine-art-portret van een bruin konijn op bruine achtergrond door De Huisdierfotograaf Karen Ketels

3. Viewing en Productafwerking

° Ongeveer 1 à 2 weken na uw portretsessie, kan u langskomen in de fotostudio om uw afgewerkte beelden op groot scherm te komen bekijken. U kiest dan welke beelden u afgewerkt wenst te zien. Koos u tijdens de planningssessie bv. voor fine-art aan de muur, dan kan u nu beslissen welk beeld dit moet worden. Uiteraard kan u uw oorspronkelijke bestelling op de viewing nog verder aanvullen indien gewenst. De doos zakdoekjes staat zeker klaar, want heel wat traantjes van ontroering zijn hier al gevloeid.

° Na de viewing ga ik opnieuw voor u aan de slag. De gekozen beelden worden tot in het allerkleinste detail afgewerkt en omgezet naar gewenste formaten en dragers. Volgens een volledig gesloten en gecalibreerde keten worden de beelden dan vervaardigd op hoogwaardige luxueuze materialen. Daarvoor werk ik nauw samen met vaklabo's, die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

4. Afhaling bestelling en ...

° Wanneer uw producten klaar zijn om af te halen, wordt u verwittigd, en maken we een afspraak voor de afhaling.

° Daarna rest u enkel nog TE GENIETEN......

Portret van een jongetje dat zijn chihuahuapup een zoentje geeft. Portret door De Huisdierfotograaf
Fiere witte golden retriever pup door De Huisdierfotograaf

Heeft u nog verdere vragen over hoe het werkt bij De Huisdierfotograaf? Neem dan zeker contact op!

De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

Recentste update site: juni 2019

KAREN KETELS IS LID VAN

Nationale Vereniging voor Beroepsfotografen
Federation of European Photographers
SOFAM