DISCLAIMER

Art1. Intellectuele eigendomsrechten

 • Het gebruik van de beelden van De Huisdierfotograaf is onderworpen aan verschillende wettelijke verplichtingen inzake Intellectuele eigendomsrechten (auteurs- en naburige rechten wet van 30/6/1994) en worden strikt opgevolgd.
 • De beelden, teksten, domeinnaam en eventuele andere onderdelen van deze site, zijn beschermd door intellectuele rechten. Deze behoren fotograaf Karen Ketels (De Huisdierfotograaf) toe. Ook op het ontwerp en de software van de website en het logo rusten uiteraard intellectuele rechten. Deze behoren derde partijen toe.
 • Het is volledig verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Huisdierfotograaf de inhoud van deze website op te slaan/te reproduceren/te wijzigen/openbaar te maken/te distribueren/te verzenden/te verkopen/over te dragen op enige andere wijze, of rechten hierop te verlenen aan derden.

Art2. Openbaar maken van beelden van De Huisdierfotograaf

 • B-2-B klanten worden geacht steeds een correcte vermelding van De Huisdierfotograaf ondubbelzinnig te publiceren, zodat het werk onmiddellijk aan fotografe Karen Ketels kan worden toegewezen. Deze kunnen bv. '© De Huisdierfotograaf' / 'Fotografie door De Huisdierfotograaf' zijn, naar gelang de context. Een link naar de website www.dehuisdierfotograaf.be is gewenst.
 • De particuliere klant is verplicht bij publicatie van de verkregen social-media-foto's steeds een correcte verwijzing naar de auteur toe te passen. Dit kan door '© De Huisdierfotograaf' of 'Fotografie door De Huisdierfotograaf' te vermelden.

Art3. Respect voor de integriteit van het werk van De Huisdierfotograaf

 • Aanbrengen van enige vorm van wijzigingen (digitale fotobewerkingen als bv. toevoegen van filters, wijzigen van kleuren/scherpte/contrast/... of het wijzigen van formaat of cadrages ed.) is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door De Huisdierfotograaf niet toegelaten.
 • Het verwijderen van het logo van de fotografe is uiteraard ook een inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht.
 • Iedere schriftelijke toelating tot reproductie, is een persoonlijke toekenning, en kan dus bijgevolg niet worden doorgegeven en/of afgestaan aan derden.

Art4. Opvolging correcte omgang met auteursrechten

 • Als fotografe en auteur, behoud ik, Karen Ketels, mij het recht toe om elk gebruik van mijn beelden, dat vooraf niet expliciet en schriftelijk werd toegestaan, te weigeren. Op deze wijze kan ik elk gebruik van mijn werk, dat niet overeenstemt met hoe het werk werd bedoeld, weigeren. Zeker wanneer ik van oordeel ben, dat het gebruik afbreuk zou doen aan mijn reputatie als fotografe of als mens, en/of niet overeen zou stemmen met mijn morele waarden.
 • Mijn auteursrechten worden opgevolgd door auteursrechtenvereniging SOFAM.
 • Bij het niet respecteren van de wettelijke voorschriften aangaande het auteursrecht, behouden zowel ikzelf als fotografe, als SOFAM, in hoedanigheid van auteursrechtenvereniging, ons het recht voor, om naast de gebruikelijke reproductierechten, verder ook een schadevergoedingen te eisen.
 • Met vragen omtrent de correcte toepassing van de auteursrechten kan u terecht bij SOFAM. sofam.be

Art5. DISCLAIMER

 • Hoewel het uiteraard de bedoeling is om de website up-to-date te houden, zijn daar verder geen garanties aan verbonden.
 • De Huisdierfotograaf behoudt zich het recht voor om de info op de site ten allen tijde aan te passen
De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

RPR = Oudenaarde

PORTRETTEN OP AFSPRAAK

Ma-Vrij = overdag en 's avonds

Zaterdag = voor- en namiddag

Recentste update site: juli 2020

© 2018-2020

De Huisdierfotograaf
5.0
Based on 7 reviews
aangedreven door Facebook
Geert Ameye
Geert Ameye
2020-10-31T15:58:42+0000
Prachtig werk. High level professionalism..!
Daphne De Paermentier
Daphne De Paermentier
2020-10-18T11:37:08+0000
Een echte aanrader! karen is een vriendelijke, warme, toffe dame, met een... groot hart voor dieren! zowel wij als onze viervoeter hebben er van genoten! & nu is het (on)geduldig afwachten naar de foto´s 🙈lees meer
Annelies Paqué
Annelies Paqué
2020-10-15T13:09:23+0000
Een echte aanrader! Ik liet mijn twee honden Kiara en Roefel... fotograferen, het was een onvergetelijke dag! Karen is iemand met een hart voor dieren, van haar passie haar beroep heeft gemaakt en wat doet ze dat fan-tas-tisch! Echt een topper om jouw huisdier bij haar te laten fotograferen, ze weet hoe ze met dieren moet omgaan en heeft heel veel geduld. Wanneer de foto's van de shoot verwerkt waren, mocht ik bij haar langs gaan voor een viewing van alle foto's. Op groot scherm kreeg ik de foto's te zien, een ontroerend moment wanneer ik mijn viervoeters zo mooi op het scherm zag staan. Ik heb heel wat fotootjes geselecteerd (het was zo moeilijk om te kiezen!), ik heb een 'stoef'boekje waarin er 6 foto's staan en enkele grotere foto's laten maken die een mooi plaatsje krijgen aan de muur! Bedankt Karen!lees meer
Anita Van de Woestijne
Anita Van de Woestijne
2020-08-01T12:42:17+0000
Prachtige foto's, met veel kennis en liefde voor de dieren gemaakt, een... echte aanrader ❤️🐾lees meer
Evi Hanskens
Evi Hanskens
2020-03-29T07:33:35+0000
Zeer vriendelijk en professionele fotografe. Ik ben langs geweest voor een... hondenshoot. Uiterst grote dierenvriend die ervoor zorgt dat je huisdier zich prettig en rustig voelt zodat de perfecte foto’s kunnen genomen worden. Neemt haar tijd. Zorgt nadien voor mooie preview en luistert naar je inbreng ivm de foto’s. Super tevreden! Bedankt! 🐾lees meer
Lieve Naessens
Lieve Naessens
2020-01-22T16:12:28+0000
Karen is een super lieve vrouw,ze laat je echt op je gemak voelen,ook met... dieren is ze super nooit gedacht dat het zou lukken met ons konijntje maar het zijn super foto's geworden,bedankt Karen je bent een toppertje❤lees meer
Katrien De Jonghe
Katrien De Jonghe
2018-12-06T06:09:43+0000
super lieve en vriendelijke dame die in een ongedwongen sfeer en met een... groot 💜 voor mens en dier voor heel stijlvolle foto's zorgt.lees meer

KAREN KETELS IS BESTUURSLID BIJ

en verder ook lid bij

Pet Photographers Club Pro Member
SOFAM