aAnbod van de huisdierfotograaf; op maat van jouw wensen!

Wat verkiest u?

Naar een vakfotograaf ga je met een doel... je wil graag een groot portret aan de muur, of je wenst een bijzonder koesterobject waar je levenslang kan van genieten.

Op de planningssessie leggen we vast welke afwerking jouw voorkeur wegdraagt, en vervolgens ga ik volledig op mat voor jou aan het werk.

Er is keuze tussen 3 formules

* Portret aan de muur

* Portret op de kast

* Koesterbox

Bij elke optie zijn een planningssessie, opnamesessie en viewing inbegrepen!

Opname-opties

Naar gelang uw wensen, kunnen de opnames plaats vinden in de fotostudio, bij u thuis, op een mooie locatie (bos, strand, weide, park, ...), of op de piste.

U kiest of de sessie helemaal op het huisdier is gericht, of u graag samen met uw huisdier geportretteerd wordt, of dat u misschien graag ook een portret hebt van uw huisdier samen met zijn hele mensengezin.

Bij pistefotografie kan gewerkt worden met studioverlichting. Ik kom dan met een hele verhuis van lampen en toebehoren naar de piste. U zorgt dus best voor een rustig moment om deze opnames te maken.

Goldendoodle met zijn beste maatje
Zomers portret van een meisje met haar witte pony onder de bomen. portret door De Huisdierfotograaf Karen Ketels
Profielfoto van een witte golden retriever puppy die heerlijk ligt te slapen op een rode tochthond. Portret door De Huisdierfotograaf

Bijzondere formules

PUPPY'S

Puppy's hebben niet zo'n lange aandachtsboog, daarom heb ik voor hen speciaal een korte sessie (30min) in de fotostudio in het aanbod. Deze formule komt met een mooi folio met 3 ingekaderde beelden 20X20cm of een lederen stoefboekje 13X13cm met 6 ingekleefde beelden.

AFSCHEIDSPORTRET

Ook voor een afscheidsportret van jouw overleden diertje, kan je bij De Huisdierfotograaf terecht! Ik kom aan huis, bij de dierenarts, of in het crematorium langs om een sereen en ingetogen portret van jouw hartendief te maken. De beelden worden afgewerkt in een mooi zwart fluwelen folio. U kan naar wens deze formule aanvullen met andere specifieke gedenkproducten.

ONTWIKKELING VAN UW FOTO'S

Is uw diertje overleden, en heeft u eigen kiekjes, die u graag mooi afgewerkt heeft? Dat kan!

Ik ontwikkel uw foto's op vraag. U kan naar wens ook opteren om ze te laten afdrukken en inkaderen, zodat u er blijvend van kan genieten.

De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

Recentste update site: juni 2019

KAREN KETELS IS LID VAN

Nationale Vereniging voor Beroepsfotografen
Federation of European Photographers
SOFAM