aAnbod van de huisdierfotograaf; op maat van jouw wensen!

Wat verkiest u?

U kan kiezen voor een opnamesessie in de fotostudio, bij u thuis, op een mooie locatie (bos, strand, weide, park, ...), of op de piste. Bij een opnamesessie horen steeds een kennismakingsgesprek en een viewing.

U kiest of de sessie helemaal op het huisdier is gericht, of u graag samen met uw huisdier geportretteerd wordt, of dat u misschien graag ook een portret hebt van uw huisdier samen met zijn hele mensengezin.

Bij pistefotografie kan gewerkt worden met studioverlichting. Ik kom dan met een hele verhuis van lampen en toebehoren naar de piste. U zorgt dus best voor een rustig moment om deze opnames te maken.

Zomers portret van een meisje met haar witte pony onder de bomen. portret door De Huisdierfotograaf Karen Ketels

Kostprijs

Het aanbod van De Huisdierfotograaf omvat verschillende formules, maar het blijft maatwerk, specifiek naar aanleiding van uw wensen. Hieronder treft u wel een richting qua prijsklasse. Bij de opnamesessie zijn tevens ook een kennismakingsgesprek, de ontwikkeling van de beelden en een viewing in de fotostudio inbegrepen.

Quicksessie = €75

Budgetsessies komen op €250 (er zijn verschillende mogelijkheden)

Standaardsessies zijn €499 (verschillende opties)

Luxe-sessies starten aan €750

Huisdieren met hun baasjes. Portret van een jonge dame met haar 2 franse bulldogs op schoot. Portret door De Huisdierfotograaf
Profielfoto van een witte golden retriever puppy die heerlijk ligt te slapen op een rode tochthond. Portret door De Huisdierfotograaf

Bijzondere formules

PUPPY'S

Puppy's hebben niet zo'n lange aandachtsboog, daarom heb ik voor hen speciaal een korte sessie (30min) in de fotostudio in het aanbod. Deze formule komt met een mooi folio met 3 ingekaderde beelden 20X20cm of een lederen stoefboekje 13X13cm met 6 ingekleefde beelden.

AFSCHEIDSPORTRET

Ook voor een afscheidsportret van jouw overleden diertje, kan je bij De Huisdierfotograaf terecht! Ik kom aan huis, bij de dierenarts, of in het crematorium langs om een sereen en ingetogen portret van jouw hartendief te maken. De beelden worden afgewerkt in een mooi zwart fluwelen folio. U kan naar wens deze formule aanvullen met andere specifieke gedenkproducten.

ONTWIKKELING VAN UW FOTO'S

Is uw diertje overleden, en heeft u eigen kiekjes, die u graag mooi afgewerkt heeft? Dat kan!

Ik ontwikkel uw foto's op vraag. U kan naar wens ook opteren om ze te laten afdrukken en inkaderen, zodat u er blijvend van kan genieten.

De Huisdierfotograaf de vakspecialist voor al uw dierenfoto's

De Huisdierfotograaf

PolyArtes Bvba

Korsele 1 - 9667 Horebeke

BTW = BE0837.648.151

Recentste update site: juni 2019

KAREN KETELS IS LID VAN

Nationale Vereniging voor Beroepsfotografen
Federation of European Photographers
SOFAM